مشاوره حقوقی با بهترین وکیل تهدید و توهین

وکیل توهین و تهدید

 

وکیل توهین و تهدید جزء وکلایی است که در حوزه جرائم کیفری فعالیت دارد. متأسفانه امروزه تعداد پرونده های مربوط به فحاشی و تهدید بسیار زیاد شده اند. این پرونده ها نیز جز پرونده هایی هستند که اثبات وقوع جرم در آن ها بسیار سخت است. به همین دلیل افرادی که شاکی هستند به سختی می توانند وقوع جرم را اثبات کرده و عدالت را در حق خود اجرا نمایند. بنابراین وکلایی وجود دارند که به صورت اختصاصی در این زمینه فعالیت دارند. در ادامه این مقاله می خواهیم به صورت کامل به معرفی این دو جرم و مجازات در نظر گرفته شده برای آن ها بپردازیم. همچنین شما را با وکیل توهین و تهدید و مزایای کمک گرفتن از آن آشنا می کنیم.وکیل توهین و افترا یکی از زیر شاخه های وکیل کیفری می باشد.

 

 

وکیل کیفری – وکیل توهین و تهدید چه کسی است؟

وکیل توهین و تهدید کسی است که در زمینه جرم های کیفری مربوط به فحاشی کردن و تهدید کردن افراد آگاهی و سابقه زیادی دارد. این وکلا به صورت اختصاصی در این زمینه فعالیت دارند و به خوبی می توانند از حقوق موکل خود در دادگاه دفاع کنند. همچنین این وکلا با تمام شیوه های نحوه اثبات جرم آگاه هستند. بنابراین در کمترین زمان ممکن می توانند وقوع جرم را اثبات نموده و برای فرد مجرم اشد مجازات را درخواست نماید.شما می توانید از مشاوره با وکیل کیفری تلفنی استفاده نمایید.

همچنین اگر موکل وکیل مجرم باشد، وکیل تمام تلاش خود را می کند تا در مجازات او تخفیف لحاظ کند. این گونه موکل مجبور به تحمل مجازات سنگین نخواهد بود. جرم تهدید می تواند بسیار خطرناک‌تر و حساس تر از جرم توهین باشد. اما وکلای تهدید به خوبی می دانند که چگونه شرایطی فراهم کنند تا هیچ خطری موکل آن ها را تهدید نکند.

 

 

آیا لازم است در پرونده توهین و تهدید به وکیل مراجعه کنیم؟

کمک گرفتن از وکیل توهین و تهدید در این گونه پرونده ها بیشتر از هر پرونده دیگری لازم است. ممکن است فکر کنید که این دسته از پرونده ها ساده بوده و خودتان از پس آن ها بر می آیید. اما لازم به ذکر است که حل این گونه پرونده ها حداقل 10 ماه تا یک سال زمان می برد. بنابراین زمان رسیدگی به آن ها و اثبات جرم بسیار کند پیش می رود.

همچنین در این مدت نیاز است که شما مرتباً به جلسات دادگاه مراجعه نمایید. طی کردن این پروسه می تواند هزینه و وقت زیادی از شاکی بگیرد. به همین دلیل بیشتر افراد ترجیح می دهند از یک وکیل کمک بگیرند تا روند پرونده را به دست بگیرد. وکیل می تواند در کمترین زمان ممکن پرونده را به سرانجام برساند و عدالت را در حل موکل خود اجرا نماید. همچنین اثبات جرم با استفاده از وکیل بسیار راحت تر است.

جهت دریافت مشاوره حقوقی از وکیل حقوقی آنلاین کلیک نمایید

 

 

بهترین وکیل تهدید توهین در تهران

 

برای آنکه با بهترین وکیل توهین و تهدید در تهران آشنایی بیشتری پیدا کنید لازم است در مورد مشخصات آن ها بدانید. امروزه تعداد وکلایی که این پرونده ها را به عهده می گیرند بسیار زیاد است. اما اعتماد به هر کسی کار درستی نیست. زیرا ممکن است فرد اصلاً توانایی و تجربه لازم برای حل کردن پرونده شما را نداشته باشد. پس بهتر است در پرونده هایی که اهمیت زیادی برایتان دارند به دنبال بهترین و مجرب ترین وکلا باشید. مشخصات وکیل توهین و تهدید حرفه ای عبارت‌اند از:

  • این وکیل با تمامی قوانین و دادرسی های این حوزه آشنایی دارد.
  • سابقه کاری درخشان و موفقی دارد.
  • برای حل پرونده موکل خود تلاش بسیاری کرده و همواره موکل را در جریان پرونده قرار می دهد.
  • تمام تلاش خود را برای جمع کردن ادله و شواهد می کند تا بتواند وقوع جرم را اثبات کرده و از موکل خود دفاع نماید.
  • مهارت زیادی در نوشتن شکوائیه، دادخواست و قراردادهای مختلف دارد. فن بیان خوب و توانایی بالا در تکلم نیز از خصوصیات این وکیل است.
  • توانایی زیادی در حل مسئله داشته و می تواند به بهترین شکل ممکن روند پرونده و نتیجه جلسات دادگاه را پیش بینی کند.

جهت دریافت مشاوره با وکیل کیفری آنلاین کلیک نمایید

 

 

توهین چه نوع جرمی است؟

توهین

فحاشی و افترا جز جرم هایی است که به راحتی توسط وکیل توهین و تهدید اثبات می شود. فحاشی کردن به فرد باعث آسیب معنوی و روحی به فرد می شود. در نتیجه قانونگذار این عمل را جرم دانسته و برای آن مجازات نیز تعین کرده است. توهین در لفت به معنی خوار و خفیف کردن است.

در قانون به کار بردن و نسبت دادن هر کلمه ای به فرد که باعث خفیف شدن و لطمه به شخصیت او شود توهین است. این کلمه می تواند فحش یا هر کلمه دیگری باشد. مثلاً کلمه بی خانواده و بی شخصیت فحش نیستند اما توهین به حساب می آیند. البته رفتارهای پرخاشگرانه و بلند کردن صدا توهین به حساب نمی آیند. بلکه فرد باید از کلماتی استفاده کند که باعث توهین به شخصیت فرد مقابل شوند.

توهین باید چه شرایطی داشته باشد تا جرم محسوب شود؟

وکیل توهین و تهدید به خوبی می داند که چه نوع توهینی جرم محسوب می شود چه نوعی از آن جرم نیست. به همین دلیل بهتر است قبل از آنکه بابت جرم توهین به فردی شکایت کنید مطمئن شوید که واقعاً جرمی رخ داده است. در ادامه به شرایطی می پردازیم که توهین باید دارای آن باشد تا جرم محسوب گردد.

  • عملی که توسط فرد صورت گرفته حتماً باید در عرف جامعه موردنظر توهین محسوب شود. نسبت دادن برخی صفات جزء توهین به حساب نمی آیند.
  • فرد باید به مخاطب خاصی توهین کرده باشد. مثلاً اگر فردی به کل مردم یک کشور دیگر توهین کند نمی توان آن را جرم محسوب کرد. اما اگر به اعضای یک گروه مشخص توهین کند می توان آن را جرم دانست.
  • کسی که مورد فحاشی قرار گرفته باید حتماً شخصی حقیقی باشد نه شخصی حقوقی.
  • از دیگر شرط ها زنده بودن فردی است که مورد فحاشی قرار گرفته است. البته اگر فرد زنده نباشد، بستگان و وارثان او می توانند علیه فرد مجرم شکایت کنند.
  • پنجمین شرط آن است که توهین می تواند به هر طریقی باشد و نیازی نیست که حتماً حضوری اتفاق بیافتد. مثلاً فرد می تواند از طریق تماس تلفنی یا پیامک به فرد دیگری فحاشی کند.
  • توهین باید یک طرفه صورت گرفته باشد. مثلاً اگر شخصی اول به شما توهین کند و شما نیز در جواب به او توهین کنید، هر دو مجرم محسوب می شوید.

انواع جرم توهین و مجازات‌ آن

انواع جرم توهین

وکیل توهین و تهدید با انواع جرم های توهین آشنایی دارد و از مجازات لازم برای هر کدام آگاهی دارد. در ادامه به معرفی انواع جرم های توهین و مجازات هر کدام می پردازیم.

  • فحاشی ساده: این نوع جرم همان توهینی است که میان دو فرد ساده و عادی اتفاق می افتد. مجازات این جرم شامل حداکثر 74 ضربه شلاق و جریمه نقدی بین 50 هزار تا یک میلیون ریال است.
  • فحاشی مشدد: این نوع فحاشی خود دارای پنج نوع است. فحاشی به مقدسات، مسئولین دولتی، رهبری، مسئولین خارجی و پیامبران جزء این نوع جرم هستند. مجازات این نوع جرم بسیار بیشتر از انواع دیگر است. مجازات این جرم بین 2 ماه تا 5 سال حبس است.
  • قذف: این نوع توهین شامل توهین های ناموسی و حیثیتی است. مثلاً نسبت دادن زنا و لواط به فرد مقابل. مجازات این جرم 80 ضربه شلاق است.
  • سب النبی: این نوع شامل توهین به پیامبران، ائمه و حضرت فاطمه است و مجازات آن اعدام است.
  • افتراء: این نوع جرم زمانی رخ می دهد که شخصی به شخص دیگر صفتی را نسبت دهد اما نتواند آن را ثابت کند. مجازات این جرم بین سه ماه تا دوازده ماه حبس است.

جرم تهدید چیست؟

جرم تهدید

وکیل توهین و تهدید علاوه بر پرونده های توهین در پرونده های تهدید نیز فعالیت دارد. جرم تهدید جرمی است که در آن فردی، فرد دیگری را به اجبار و اکراه مجبور به انجام کاری کند. همچنین فرد مجرم، فرد دیگر را با ضرر های مالی، جانی و حیثیتی ترسانده و ایجاد رعب و وحشت کرده باشد. مثلاً مجرم فرد را مجبور می کند که دست نوشته، امضا، مهر و یا مدرکی را به زور به او بدهد. در غیر این صورت ضرر های زیادی را به فرد وارد می کند.

متأسفانه با افزایش ارتباطات جمعی و استفاده نادرست از شبکه جهانی وب تهدید هایی از نوع تهدید ناموسی بسیار زیاد شده اند. مثلاً مجرم، فرد را مجبور می کند که کاری برخلاف میل خود انجام دهد وگرنه اقدام به انتشار عکس های شخصی و راز زندگی او می نماید. در این صورت می توانید به راحتی از یک وکیل کمک بگیرید تا مشکل شما را به خوبی حل کند.

سه رکن اصلی جرم تهدید کدم‌اند؟

هر عملی برای آنکه جرم تلقی شود به سه رکن اصلی را دارا باشد. وکیل توهین و تهدید به خوبی با ارکان جرم آشنا است. بنابراین می تواند در جرم انگاری عمل به شما کمک کند. این سه رکن قانونی، معنوی و مادی هستند. در ادامه به توضیح این سه رکن می پردازیم.

  • رکن قانونی: زمانی می شود یک عمل را جرم نامید که در قانون آن را جرم دانسته و برای آن مجازات تعین کرده باشند. تهدید در قانون‌گذاری ایران جرم محسوب می شود.
  • رکن معنوی: یعنی فرد تهدید کننده با قصد و نیت قبلی و در کمال صحت عقلی و اختیاری تهدید کرده باشد. انجام این عمل در کسانی که جنون دارند و یا تحت تأثیر الکل و مواد مخدر هستند جرم محسوب نمی شود.
  • رکن مادی: یعنی تهدید به صورت فیزیکی رخ داده باشد. مثلاً تهدید کلامی، تلفنی، نوشتاری و … . همچنین فعل و کلماتی که در تهدید به کار رفته اند باید مال، جان و آبروی فرد را نشانه رفته باشند.

 

 

چه مجازاتی برای جرم تهدید در نظر گرفته شده است؟

مسلماً در صورتی که جرم تهدید اثبات شود، مجازاتی برای مجرم در پی خواهد داشت. وکیل توهین و تهدید می تواند اشد مجازات را برای فرد مجرم از دادگاه تقاضا کند. البته اگر مجرم موکل وکیل باشد، وکیل می تواند تقاضای تخفیف در مجازات او را داشته باشد. با توجه به اینکه تهدید از چه نوعی بوده است و چه میزان خطرات به وجود آورده است مجازات آن فرق می کند. مجازات این جرم حداکثر 74 ضربه شلاق و 2 ماه تا حداکثر 2 سال حبس است. البته اگر رضایت فرد شاکی جلب شود مقدار این مجازات بسیار کمتر نیز می شود. اگر شاکی به صورت کامل شکایت خود را پس بگیرد، فرد مجرم مجبور به تحمل هیچ مجازاتی نخواهد بود.

 

 

مزیت های استفاده از وکیل توهین و تهدید

احتمالاً تا این جای مقاله کاملاً با اهمیت کمک گرفتن از وکیل توهین و تهدید آشنا شده اید. اما ممکن است به صورت کامل با مزایای گرفتن وکیل آشنا نشده باشید. به همین دلیل در ادامه می خواهیم به مهم ترین مزایای کمک گرفتن از وکیل بپردازیم.

  • وکیل توهین و تهدید می تواند روند این پرونده ها را تسریع بخشد و به راحتی جرم مربوطه را اثبات کند.
  • با استفاده از وکیل می توانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید. زیرا هر چه پروسه دادگاه طولانی تر شود، هزینه شما افزایش می یابد.
  • با گرفتن وکیل دیگر مجبور نیستید خود حضوراً به دادگاه بروید. بنابراین می تواند در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید.
  • وکیل می تواند اشد مجازات را برای فرد مجرم تعین کند. همچنین این وکیل می تواند کمترین مجازات را برای موکل خود در دادگاه تقاضا کند.

 

 

نحوه طرح شکایت و تعین دادگاه موردنظر برای رسیدگی به پرونده

وکیل توهین و تهدید می تواند شکوائیه موردنظر را طرح کرده و آن را از طریق سامانه ثنا ثبت کند. سپس باید منتظر بمانید تا شکوائیه شما بررسی شود و رسیدگی به آن انجام شود. دادگاه محل وقوع جرم، دادگاه است که پرونده در آن بررسی می شود. یعنی اگر فرد مجرم در شهر دیگری باشد اما در شهر دیگری جرم اتفاق افتاده باشد، دادگاه شهر دوم مرجع رسیدگی به جرم است.

 

 

هزینه وکیل تهدید و توهین چقدر است؟

 

هزینه وکیل توهین و تهدید به میزان سختی و طولانی بودن پرونده مورد نظر بستگی دارد. همچنین هر چه وکیل حرفه ای تر باشد و دارای تجربه بیشتری باشد، هزینه بیشتری نیز دریافت می کند. در مورد هزینه بهتر است در ابتدا با وکیل خود مشورت کنید و به توافق برسید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت