وکیل ارث – مشاوره آنلاین با وکیل ارث

مریم احمدی

مشاهده مشاور

معراج فرجی

مشاهده مشاور

رقیه غفوری

مشاهده مشاور

امیرمحمد حشمتی

مشاهده مشاور

کورش رحیمی

مشاهده مشاور

معراج فرجی

مشاهده مشاور

محسن زارعی

مشاهده مشاور

راهنمای مشاوره با وکیل ارث

وکیل ارث

تقسیم کردن ارث و دادن ارث هر یک وارثان به او روندی فوق العاده پیچیده و طولانی است. به صورتی که افراد عادی نمی توانند تمام وقت خود را صرف آن کرده و پرونده را پیگیری کنند. در آن شرایط است که اهمیت وکیل تقسیم ارث دوچندان می شود. در ادامه می خواهیم به معرفی هر چه بیشتر وکیل انحصار وراثت، وظایف و ویژگی های او بپردازیم.در مقالات قبلی در مورد وکیل حقوقی آنلاین و همچنین وکیل حقوقی تلفنی صحبت شده است در این مقاله در مورد وکیل ارث و میراث را خواهیم گفت

وکیل ارث کیست؟

وکیل ارث، کسی است که در زمینه امورات مربوط به تقسیم ارث و انحصار وراثت از تخصص و مهارت بسیار بالایی برخوردار است. وکلای ارثی به صورت ویژه در خصوص امور حقوقی مربوط به پرونده های تقسیم ارث فعالیت دارند. فرقی که این وکلا با سایر وکلا دارند این است که این وکلا تنها در زمینه های تقسیم اموال فعالیت دارند و در زمینه های دیگر دخالتی ندارند.

به همین دلیل اکثراً وکلای ارثی از مهارت و تجربه بسیار بالایی در پرونده های تقسیم ارث برخوردار هستند. این وکلا تماماً با امور حقوقی، مراحل قانونی، مدارک و شرایط لازم برای انحصار وراثت و موانع وراثت آشنا هستند. این شخص می تواند از حق و حقوق موکل خود در دادگاه به صورت کامل دفاع کند و عدالت را در حق وی اجرا نماید. البته توجه داشته باشید که وکلای ارثی از نظر تحصیلات با وکلای دیگر فرقی ندارند بلکه تنها حوزه کاری آن ها متفاوت است.

 

 

انحصار وراثت یعنی چه؟

پیش بردن روند انحصار وراثت جزء اصلی ترین وظایف وکیل ارث است. انحصار وراثت به عملی گفته می شود که طی آن اموال منقول و غیر منقول فرد متوفی شناسایی شده و بین وارثان فرد تقسیم می شوند. توجه داشته باشید که انحصار وراثت تنها زمانی امکان پذیر است که فرد در قید حیات نباشد. در غیر این صورت انحصار وراثت امکان پذیر نیست.

در انحصار وراثت تمامی اموال فرد فوت شده به صورت کامل شناسایی می شوند. سپس وارثان به صورت دقیق شناسایی و تعین شده و سهم هر یک از آن ها مشخص می شود. توجه داشته باشید که ابتدا مواردی همچون قرض، بدهی، مالیات دولت و … نیز در هنگام انحصار وراثت از ارزش مال کم می شوند سپس تقسیم اموال صورت می گیرد. در طی انحصار وراثت سعی دادگاه بر این است که حق هیچ کدام از وارث ها ضایع نشده و اموال با عدالت کامل تقسیم شوند.

تقسیم ارث چقدر طول می کشد؟

مشاوره با وکیل ارث

بسیاری از وارثانی که برای انحصار وراثت به وکیل ارث مراجعه نموده اند این سؤال را دارند که تقسیم اموال چقدر طول می کشد؟ انحصار وراثت روندی پیچیده است که انجام آن ممکن است ماه ها طول بکشد. البته ناگفته نماند که مدت زمان روند انحصار وراثت کاملاً به شرایط بستگی دارد. مثلاً اگر یکی از وارث ها از حق خود ناراضی باشد و یا میزان دقیق اموال مشخص نباشند ممکن است این اتفاق رخ دهد.

اختلاف وارث ها می تواند روند انحصار وراثت را به شدت طولانی کند. البته نوع اموال و میزان آن ها نیز در مدت زمان روند انحصار وراثت به تأثیر نیستند. پس از آنکه گواهی انحصار وراثت صادر شود ممکن است روند آن حدود 4 تا 8 ماه طول بکشد. اگر وارثان در بین خود به توافق برسند این روند تنها حدود یک ماه طول می کشد. البته هر چه اموال فرد کمتر باشد روند انحصار وراثت او کمتر طول می کشد.

همچنین مطالعه نمایید: وکیل چک و سفته

 

 

نقش وکیل در مراحل انحصار وراثت چیست؟

 

وکیل ارث در مراحل انحصار وراثت نقش بسیار مهم و پررنگی دارد. وکیل وظیفه دارد که با استفاده از مهارت ها و اطلاعات خود روند انحصار وراثت را در مسیر درست پیش ببرد. این گونه روند انحصار وراثت با سرعت بیشتری پیش می رود و موکل زودتر به حق و حقوق خود دست پیدا می کند. در ادامه به برخی از وظایف و نقش های مختلف وکیل در انحصار وراثت می پردازیم.

  • نقش وکیل در دادگاه این است که به جای موکل خود در آنجا حضور پیدا کند و از حق و حقوق موکل خود دفاع نماید.
  • این فرد باید ادله، مدارک و شواهد کافی برای دفاع از موکل خود را جمع آوری به دادگاه ارائه کند.
  • وکیل تمامی نامه ها، قرارداد ها و موارد ثبتی را در پرونده مورد نظر ثبت می کند.
  • تهیه دادخواست های لازم و ارائه آن ها به دادگاه در مواقع لازم

آیا داشتن وکیل ارث در انحصار وراثت واجب است؟

انحصار وراثت

داشتن وکیل ارث برای انحصار وراثت اصلاً اجباری نیست اما واقعا واجب است. اگر برای روند انحصار وراثت خود از این فرد کمک بگیرید بسیار زودتر و بهتر به نتیجه می رسید. توجه داشته باشید که انحصار وراثت اصلاً کار آسانی نیست. انجام این کار به مدارک زیادی احتیاج دارد و باید مراحل قانونی مختلفی برای انجام آن طی شوند.

همچنین مطالعه نمایید: وکیل مهاجرت

همچنین مدت زمان انجام انحصار وراثت مشخص نیست و معلوم نیست که چه مدت زمانی طول می کشد. امور حقوقی و دادخواست های زیادی در رابطه با انحصار وراثت باید ارائه شوند. مسلم است که فرد عادی که در امور قانونی اطلاع و مهارت کافی ندارد نمی تواند این کارها را به خوبی انجام دهد. در نتیجه ممکن است روند انحصار وراثت بسیار پیچیده تر و طولانی تر از روند عادی شود.

 

 

بهترین وکیل ارث در تهران

 

بسیاری افرادی که در تهران ساکن هستند دنبال وکیل ارث خوب در تهران می گردند. توجه داشته باشید که بهترین وکیل کسی است که تمام تلاش خود را جهت احقاق حق موکل خود انجام دهد. بهترین وکلای تهران دارای سوابق بسیار خوب و درخشانی در پرونده های انحصار وراثت هستند. به همین دلیل این وکلا می توانند به خوبی پرونده های انحصار وراثت را با موفقیت کامل حل کنند. شهر تهران بهترین و حرفه ای ترین وکلای ایران را در خود جای داده است. بنابراین می توانید با خیالی آسوده کارهای وراثت را به یکی از این وکلا بسپارید.

 

 

ویژگی های وکیل ارث خوب و حرفه ای

شناخت بهترین وکیل ارث از دیگر وکلا کاری بسیار چالش برانگیز است. شناختن ویژگی های یک وکیل خوب می تواند این امکان را به شما بدهد که با آگاهی بسیار بیشتری نماینده قانونی خود را انتخاب کنید. در این راستای می خواهیم به برجسته ترین ویژگی های وکلای حرفه ای بپردازیم.

  • نماینده قانونی حرفه ای باید از فن بیان بسیار خوبی برخوردار باشد تا بتواند در دادگاه به خوبی از موکل دفاع کند.
  • داشتن روحیه پشتکاری و صداقت
  • داشتن اطلاعات کامل به روز شده و آگاهی از قوانین وضعی جدید
  • مهارت در نوشتن قرارداد، دادخواست، نامه و …
  • برخورداری از مهارت های حقوقی مختلف
  • مطلع ساخت موکل از روند پرونده و جزئیات آن
  • شناسایی و تشخصی مدارک و شواهد مفید برای ارائه در دادگاه

نکات مهم در انتخاب وکیل ارث

وکیل ارث خوب

انتخاب وکیل ارث اولین قدم و مهم ترین قدم برای بهره بردن از نماینده قانونی در دادگاه است. اما این انتخاب به این آسانی هم نیست. زیرا تعداد وکلایی که در زمینه پرونده های انحصار وراثت فعالیت دارند بسیار است. در نتیجه افراد ممکن است سردرگم شوند. برای انتخاب یک وکیل خوب بهتر است اول نزد چندین تن از وکلا مشاوره انجام دهید.

در جلسه مشاوره می توانید از نحوه مشاوره دادن فرد و اطلاعات او به حرفه ای بودن او پی ببرید. همچنین از دوستان و آشنایان خود در مورد تجربه خود از استخدام وکیل تقسیم ارثیه بپرسید. قطعاً آن ها می توانند کمک بسیاری به شما کنند. هنگام انتخاب نماینده قانونی به این نکته توجه کنید که وکلا جادوگر نیستند و معجزه نمی کنند. بنابراین باید طبق شرایط پرونده انتظار درست و منطقی از وکیل داشته باشید.

همچنین مطالعه نمایید: وکیل شرکت ها

 

 

شرایط و موانع ارث یا انحصار وراثت کدم‌اند؟

وکیل ارث به صورت کامل می تواند موانع و شرایط دریافت ارثیه را به موکل توضیح دهد. شرایط و موانع ارثیه جز عواملی هستند که بر طبق آن ها می توان کسانی را که شرایط ویژه ای دارند از اموال محروم کرد. چهار مانع را می توان موانع اصلی برای ارثیه دانست که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

کفر

کسانی که کافر هستند نمی توانند از افراد مسلمان ارث دریافت کنند. منظور از کافر دینی به غیر از دین اسلام است که شامل دین های یهودی، مسیحیت و بودایی نیز می شود. مثلاً اگر فرزندی به دینی جز دین اسلام رو بیاورد نمی تواند از والدین مسلمان خود ارث برد. البته افراد مسلمان می توانند از اموال فرد مذکور سهم ببرند.

قتل

اگر فردی که فوت شده به دست یکی از وارث های خود به قتل رسیده باشد آن وارث نمی تواند اموال فرد متوفی سهم دریافت کند. البته منظور از قتل، قتل عمد است. اگر قتل غیر عمد یا شبیه عمد باشد مانعی ایجاد نمی شود.

لعان

لعان به این معنی است که شوهر، به همسر خود تهمت زنا دهد و بگوید که فرزند از او نیست و چهار بار قسم بخورد. زن هم باید در رد کردن ادعای شوهر خود چهار مرتبه سوگند یاد کند. در این صورت زن و مرد به یکدیگر نامحرم می شوند و هیچ ارثی هم از همدیگر نمی برند. همچنین فرزند آن ها نیز هیچ سهمی از ثروت پدر خود نمی برد.

زنازادگی

فرزند نامشروعی که از حاصل زنا به دنیا می آید نمی تواند از اموال والدین خود سهم ببرد. همچنین والدین او نمی توانند از فرزند خویش ارث برند.

 

 

مراحل انحصار وراثت

برای شروع انحصار وراثت ابتدا باید وکیل ارث یا یکی از وارث ها مدارک مربوط به اموال و همه وارث ها را به شورای حل اختلاف ارائه دهد. شورای حل اختلاف باید در منطقه ای باشد که متوفی آخرین بار در ان منطقه ساکن بوده است. مدارک شامل شناسنامه متوفی، عقدنامه، گواهی فوت، کپی شناسنامه وارثان، وصیت نامه، استشهادیه محضری و … هستند.

پس از آنکه این مدارک ارائه شدند تقاضای فرد به دقت بررسی می شود. در این مرحله تمامی اموال فرد باید شناسایی شوند. پس از این مرحله باید مالیات دولت بر ثروت فرد متوفی و مالیات سهم از یک از وارث ها مشخص شود. پس ز این مراحل یک آگهی به مدت یک ماه در روزنامه چاپ می شود تا تعین شود که فرد وارث دیگری ندارد. اگر هیچ اعتراض خاصی صورت نگیرد انحصار وراثت انجام می شود.

مزایای مشاوره با وکیل ارث چیست؟

مشاوره با وکیل ارث می تواند ساده ترین و به صرفه ترین راه برای احقاق حق و حقوق خود باشد. افراد می توانند با مشاوره اطلاعات قانونی و حقوقی خود را بالا برده و به راه حل های درست دست یابند. افراد می توانند با این روش با صرف هزینه بسیار کمی روند انحصار وراثت را راحت تر و سریع تر کنند. همچنین برای دریافت مشاوره همیشه نیاز نیست به صورت حضوری به وکیل مراجعه کنید. بلکه به صورت غیرحضوری و آنلاین نیز امکان مشاوره با مشاور خوب موجود است.

هزینه وکیل ارث

بسیاری از افراد در مورد هزینه های بالای وکیل ارث نگران هستند. اما باید به این نکته توجه کنید که گاهی استفاده نکردن از وکلا می تواند باعث ضرر های مالی فراوانی شود. هزینه و دستمزد وکیل به سابقه او، میزان حرفه ای بودن، نوع انحصار وراثت و مدت زمان حل آن بستگی دارد. هر چه پرونده پیچیده تر باشد، مسلماً به زمان بیشتری برای حل آن نیاز است در نتیجه هزینه ها نیز بالا می رود. بهتر است در ابتدا در مرود هزینه نهایی با وکیل به توافق برسید.

چگونگی صدور گواهی مربوط به انحصار وراثت

برای صدور گواهی انحصار وراثت ابتدا باید وکیل ارث یا یکی از وارث ها در اداره شورای حل اختلاف فرمی را پر کند. این فرد شامل مشخصات فرد متوفی و مشخصات وارثان است. همچنین دو شاهد عاقل و بالغ نیاز هستند تا برای درست بودن اطلاعات فرم شهادت دهند. البته این فرم باید همراه با مدارک دقیق هویتی افراد ارائه شود. مدارک مربوطه و اموال فرد متوفی باید توسط شورای حل اختلاف شناسایی شده و صحت آن ها تأیید شود. بعد از تکمیل کردن اظهار نامه های مالیاتی اگر مشکلی پیش نیاید گواهی انحصار وراثت صادر می شود.

 

 

سؤالات متداول در خصوص وکیل ارث

  • آیا داشتن وکیل در پرونده های تقسیم ارث اجباری است؟

خیر. داشتن وکیل تقسیم ارث اجباری نیست. اما بهتر است در انحصار وراثت های پیچیده از وکلا کمک بگیرید. این گونه شاید تسریع شدن روند حل پرونده خواهید بود.

  • هزینه وکیل گرفتن برای ارث چقدر می شود؟

هزینه وکلا بستگی به نوع انحصار وراثت، پیچیدگی آن، زمان طول کشیدن پرونده و … دارد. برای اطلاع پیدا کردن در مورد هزینه حتماً با وکلای مربوطه مشورت نمایید.

 

  • آیا امکان تقسیط حق الزحمه وکیل وجود دارد؟

این مورد بستگی به تصمیم خود وکلا دارد. برخی از وکلای ارثی این امکان را به موکل خود می دهند که حق الزحمه را به صورت قسطی پرداخت کند.

  • آیا با وجود وکیل نیاز به حضور در دادگاه دارم؟

در بسیاری از مواقع نیازی به حضور موکل در دادگاه نیست. اما در برخی از جلسات حضور موکل می تواند ضروری باشد. در این رابطه می توانید با وکیل خود مشورت کنید.

  • بهترین وکیل ارث را در کجا می توانم پیدا کنم؟

بهترین وکلای ارثی دارای ویژگی های بسیار خاص و توانایی فوق العاده هستند. شهر تهران دارای بهترین و حرفه ای ترین وکلا در زمینه انحصار وراثت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت