مشاوره با وکیل شرکت به صورت تلفنی و آنلاین چگونه است؟

وکیل شرکت ها – وکیل متخصص شرکت ها

وکیل شرکت ها

 

وکیل شرکت ها چه کسی است؟ آیا تخصص وی فقط در امور حقوقی انواع شرکت های تجاری و مدنی است؟ چنین شخص متخصصی چه وظایفی را بر عهده دارد؟ مزایای استفاده از خدمات وکیل شرکتها چیست و اهمیت حضور او چقدر است؟ هزینه وکیل متخصص در این امر چقدر است؟ تمامی این سؤالات و سؤالات بسیاری در خصوص وکلای شرکت ها وجود دارند که قصد داریم تا در ادامه به آن‌ها بپردازیم.در مقالات قبلی در مورد وکیل حقوقی آنلاین و همچنین وکیل حقوقی تلفنی صحبت شده است در این مقاله در مورد وکیل شرکت ها نکاتی را خواهیم گفت .

با توجه به اینکه ثبت شرکت ها دارای مراحل اداری و قوانین حقوقی خاص به خود می باشد و اگر از پایه اساسنامه شرکت به درستی ثبت نشود، ممکن است بعدا با مشکلات مهمی مواجه شوید در نتیجه حتما پیشنهاد می شود برای انجام کار ثبت شرکت از یکی از وکلایی که در زمینه ثبت شرکت دارای تجربه می باشد استفاده نمایید همچنین استفاده از مشاوره وکیل ثبت شرکت ها این مزیت را دارد که روند کاری ثبت شرکت شما با سرعت خیلی بهتری انجام می شود و در صورتیکه برای ثبت شرکت عجله دارید بسیار به کار شما می آید.

برای تماس با وکیل ثبت شرکت می توانید از سراسر کشور با شماره 9099070545 تماس برقرار نمایید و داخلی 136 را شماره گیری نمایید.

 

 

وکیل شرکت ها کیست؟

اصولاً وکلای پایه یک دادگستری در ایران برای حوزه خاص حقوقی آموزش نمی بینند بلکه تجربه و حیطه مشخص کاری آن‌ها آنان را به یک وکیل متخصص در حوزه ای مشخص خواهد کرد. وکیل شرکت ها به وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود که در امور شرکت ها و دعاوی حقوقی مربوط به شرکت ها و تمامی امور حقوقی مربوط به انواع شرکت ها دارای تخصص و تجربه کافی است.

نحوه عملکرد وکیل در شرکت های مختلف

وکیل شرکت ها کیست؟

وکیل شرکت ها وکیل با تجربه ای است که تمامی امور حقوقی شرکت اعم از تجاری و مدنی به او محول خواهد شد. تجربه وی و مهارتش در رسیدگی به پرونده های مالی و تجاری برای وکیل پایه یک دادگستری فعال در این حوزه بسیار اهمیت دارد. شرکت های خصوصی و دولتی می توانند از چنین شخص متخصص در این حوزه برای حل و فصل امور حقوقی کمک بگیرند.

وکیل ارگان ها و نهادهای مختلف در همه جلسات مهم که به وجودش نیاز باشد حضور پیدا می کند. همچنیین تمامی قرارداد های شرکت ها را تنظیم کرده و مورد بررسی قرار می دهد. حضور در دعاوی حقوقی و دفاع از حق و حقوق شرکت ها نیز بر عهده وی است. وکیل متخصص در این امر بایستی کاملاً به قوانین وضع شده در خصوص شرکت ها و تجارت آگاهی کامل داشته باشد تا بتواند وظایف خود را به عنوان وکیل به خوبی انجام بدهد.

انواع شرکت ها

انواع شرکت ها

وکیل شرکت ها با خوبی با انواع و اقسام شرکت های خصوصی و دولتی یا تجاری و غیر تجاری آشنایی دارد و بر اساس قوانین موجود در خصوص شرکت ها در این حیطه ورود خواهد کرد. به طور کلی شرکت ها یا تجاری یا مدنی هستند.

مطالعه نمایید : مشاوره با وکیل حقوقی

شرکت های مدنی

شرکت های مدنی برای هدف مشخصی تأسیس می شوند و همه افراد درون این شرکت به یک میزان نه کمتر و نه بیشتر از سود بهره مند می شوند. این شرکت ها برای کسب و کارهای مختلف تأسیس می شوند که همه افراد فعالیت های مشخص و یکسانی خواهند داشت.

شرکت های تجاری

شرکت های تجاری اما شرکت هایی هستند که توسط دو یا چند نفر بر اساس قرارداد های تنظیم شده تأسیس می شوند. بر اساس قرارداد سهم هر یک و وظایف و مسئولیت های آنان تعیین می شود. شرکت های تجاری برای عملیات های بازرگانی و مالی تأسیس می شوند. قوانین مندرج در قانون اساسی که مربوط به تجارت هستند مرتبط با شرکت های تجاری است. شرکت های تجاری در هشت گروه تقسیم می شوند؛

  • شرکت تجاری سهامی خاص
  • شرکت تجاری سهامی عام
  • شرکت تجاری تضامنی
  • شرکت تجاری نسبی
  • شرکت تجاری با مسئولیت محدود
  • شرکت تجاری مختلط سهامی
  • شرکت تجاری مختلط غیر سهامی
  • شرکت تجاری تعاونی تولید و مصرف

 

 

اهمیت وکیل در شرکت های مختلف

 

قوانین مندرج در قانون تجارت زیاد و گاهی پیچیده هستند. ماده و تبصره های قانون تجارت آنقدر پیچیده هستند که برای استفاده از آن‌ها در امور و حقوق شرکت های تجاری و مدنی به وکیل شرکت ها نیاز است. بسیاری از وکلای پایه یک دادگستری در برخی از حوزه های فعالیت پر رنگ تری دارند. به عنوان مثال برخی از وکلا در امور حقوقی خانواده و برخی در خصوص امور کیفری دارای تبحر و تجربه زیاد هستند. قطعاً برخی از وکلا نیز در خصوص قانون تجارت و امور شرکت ها مهارت خود را افزایش داده و در این حوزه فعالیت بیشتری دارد. وکیل شرکت ها در واقع وکیل متخصص این امر بوده که بهتر از هر وکیل دیگری تجربه و مهارت تنظیم قراردادهای شرکت و دفاع از حقوق شرکت را دارد.

هر شرکتی حتی شرکت های دولتی برای ورود به قرارداد های حرفه ای و البته دفاع از حقوق خود و یا مبرا کردن خود از اتهامات احتمالی به وکیل شرکت ها نیاز است. قراردادها نقش مهمی در زندگی انسان ها و در تجارت ایفا می کند. گنجاندن یک بند و یا عدم اشاره به یک کلمه یا موضوع ممکن است تبعات زیادی را برای طرفین قرارداد به همراه داشته باشد. چه کسی می تواند یک قرارداد تجاری حرفه ای و بی عیب و نقص تنظیم کند به غیر از این وکیل که حضور او در جلسات مهم ضروری و الزامی است.

 

 

دلایل مراجعه به وکیل متخصص شرکت های مختلف

کسانی که مدیریت شرکت را به عهده داشته باشند برای انجام امور حقوقی شرکت به وکیل شرکت ها مراجعه می کنند. دلیل مراجعه به چنین شخصی قطعاً دفاع از حق و حقوق سازمان ها بر اساس قانون و به صورت کاملاً حرفه ای است. دلیل مهم دیگر قطعاً تنظیم قرارداد های تجاری است. تنظیم قراردادها کاری حساس بوده و نیاز به داشتن تخصص و علم دارد. دعاوی بیشمار تجاری در دادگاه های حقوقی حضور وکیل مدافع خبره ا می طلبد. بسیاری از قراردادها به دلیل عدم آگاهی طرفین قرارداد به مفاد مندرج شده در قرارداد و عدم آگاهی آنان به مفاد قانونی است. بنابراین برای جلوگیری از پیش آمدن اختلاف در میان نهادهای تجاری و ایجاد اختلاف در خصوص قراردادهای تجاری حضور این وکیل لازم و ضروری می شود.

ضرورت استفاده از این وکیل

دعاوی تجاری شرکت های تجاری را بدون حضور وکیل شرکت ها در نظر داشته باشید. آیا می توان بدون وکیل مدافع حق و حقوق شرکت را باز پس گرفت. روند دادخواهی و دادگاهی پیچیده است. هر کسی نمی تواند با این روند از منافع خود دفاع کند. چه این شخص حقیقی و چه حقوقی مانند شرکت ها باشد. وکیل خبره به راحتی پی تواند پرونده دادخواهی و یا رفع اتهام را پیگیری کرده و با توجه به تجربه و مهارتی که دارد روند صحیح را پیش می گیرد.

در دادگاه ها بخش قابل توجه ای از دعاوی مربوط به شکایت و یا دادخواهی شرکت های تجاری است. بسیاری از این پرونده ها مربوط به امور ورشکستگی شرکت ها، تقسیم سهام، اختلاف میان سهامداران، انحلال شرکت و مواردی دیگر هستند. به عنوان مثال در امر پرونده های ورشکستگی شرکت تجاری مدیران و سهامداران اصلی حقی بر دخل و تصرف اموال شرکت نخواهند داشت. بلکه قانون به کمک وکیل شرکت ها مسئولیت تقسیم و حساب و کتاب اموال منقول و غیر منقول را به عهده خواهد داشت.

مزایای استفاده از خدمات این وکیل

همیشه بهره بردن از هوش قانونی وکیل برای همه افراد دارای مزایا و فوایدی است. حضور وکیل شرکت ها در جلسات و دعاوی شرکت های تجاری باعث می شود تا همواره نکات قانونی و مهمی را به مدیران و سهامداران متذکر شود. دانستن موارد حقوقی و قانونی مانع از حرکت و یا قراردادهایی می شود که در نهایت منجر به گرفتار شدن و در خطر افتادن منافع شرکت شود.

ضمن اینکه انجام دادن امور حقوقی شرکت ها کاری زمان بر و وقت گیر است. قطعاً کسی به غیر از وکیل شرکت ها حوصله طی کردن روند های حقوقی و قانونی و رفتن به ادارات و مراکز حقوقی را نخواهد داشت. صرفه جویی در وقت و محول کردن امور به کاردانی همچون وکیل متخصص شرکت ها قطعاً دارای مزایایی خواهد بود. همچنین انجام امور حقوقی نیازمند آشنایی با روند و افراد است.

وکیل دعاوی تجاری کیست؟

وکیل دعاوی تجاری

وکیل شرکت های تجاری وکیلی کارکشته، مجرب و مسلط بر قوانین تجارت است.  چنین فردی توانایی بر عهده گرفتن پرونده های تجاری را نیز خواهد داشت. در واقع چنین وکیلی قانون را از بر بوده و می توان با خیالی راحت پرونده های تجاری را به وی محول کرد‌.

نقش وکیل در دعاوی شرکت ها

دعاوی شرکت های مختلف در دادگاه های حقوقی بخشی از پرونده های دادخواهی را به خود اختصاص داده اند. وجود دعاوی میان شرکت های تجاری امری بدیهی است و نمی توان از بروز آن جلوگیری کرد. به همین جهت ممکن است روند رسیدگی به دعاوی شرکت ها طولانی شود. همچنین ممکن است حق و حقوقی به دلیل عدم توانایی اثبات زایل شود. نقش وکیل شرکت ها در دعاوی انواع شرکت ها اساسی و نقشی کلیدی است. به همین دلیل عدم حضور وی در جلسات رسیدگی و دادخواهی منجر به طولانی شدن روند رسیدگی شود. وکیل مجرب به موقع اقدام به واخواهی و دادخواهی و تجدید نظر در حکم خواهد کرد. مدارک لازم جهت ارائه به مقامات و دادگاه را تکمیل کرده و مانع از ایجاد اختلال در رسیدگی می شود.

هر دعاوی در دادگاه یک سر باخت و یکسر دعوا به برد می رسد. حضور وکیل جهت رسیدگی به چنین دعاوی، مانع از ضایع شدن حق و حقوق موکل حقوقی خود خواهد شد. بسیاری از مواقع بعد از صدور حکم دادگاه در صورت اقدام به موقع می توان فرصت های جدیدی را برای دفاع از حقوق خود به دست آورد. در چنین شرایطی و در نبود وکیل آگاه فرصت ها برای صاحبان شرکت ها از بین خواهد رفت.

 

 

وکیل شرکت های سهامی خاص کیست؟

شرکت سهامی خاص یکی از انواع شرکت های تجاری است که به شرکت تجاری سهامی عام یا خاص تقسیم می شوند. شرکت های سهامی متشکل از سهامداران عام یا خاص هستند. سهامداران این شرکت ها نباید کمتر از سه نفر باشند. در واقع شرکت های سهامی مهم ترین آن ها محسوب می شوند که برای انجام انور حقوقی و حضور در دعاوی احتمالی نیاز مبرم به وکیل شرکت ها و حضور وی در این شرکت ها است.

همچنین مطالعه نمایید: مشاوره با وکیل وصیت

شرکت های سهامی عام بیشتر سهام خود را از مردم به دست می آورد اما شرکت های سهامی خاص سهام خود را از مؤسسین به دست می آورند. سازمان های سهامی برای امور بازرگانی خاصی تأسیس می شوند و با وجود سهامداران و سرمایه های عظیم در آن ها حضور یک فرد قانونی به نام وکیل در جلسات و دعاوی های آنان ضروری است.

مشاوره با وکلای شرکت های تعاونی

یکی از شرکت های مهم در قانون تجارت شرکت های تعاونی است. وکیل شرکت ها ممکن است به دلیل اهمیت به صورت تخصصی در حوزه شرکت های تعاونی فعالیت نماید. حداقل ۵۱ درصد از سهام یا تمامی سهام شرکت ها به شرکت های تعاونی توسط اعضا بایستی واگذار شود. وزارت خانه و ارگان های دولتی، بانک ها، شهرداری ها و … نیز به طرق مختلفی می توانند سرمایه شرکت های تعاونی را افزایش دهند.

قوانین مربوط به شرکت های تعاونی در قانون جمهوری اسلامی در قانون شرکت ها به صورت صریح بیان شده است. برای تأسیس شرکت تعاونی و یا اقامه دعوا بر علیه آن‌ها و یا دفاع از حق و حقوق خود لازم است تا از وکلای مربوطه مشاوره دریافت شود.

هزینه وکیل شرکت ها چقدر است؟

هزینه وکیل شرکت ها

هزینه وکیل شرکت ها طبق تعرفه مشخص شده تعیین می شود. البته که هزینه دستمزد وکلا بیشتر بر اساس تجربه و شهرت و سابق کاری آن‌ها تعیین می شود. هر چه تجربه چنین شخصی و سابقه و رزومه کاری وی پربارتر باشد هزینه دستمزد و مشاوره وی بیشتر خواهد بود. اما سقف و حداقل دستمزد بر اساس تعرفه تعیین شده وزارت است.

 

 

سخن آخر

وکیل شرکت ها وکیل متخصص و خبره در زمینه امور حقوقی مربوط به شرکت های مختلف است. وکیل متخصص در این حوزه بر اساس تجربه و دفعات قبول پرونده مهارت خود را به دست می آورد. بنابراین وکیل پایه دادگستری با دانش و تجربه کافی در زمینه  تجارت به پرونده های مربوطه رسدگی می کند. حضور چنین شخصی در دعاوی و قرارداد های شرکت ها بسیار لازم و ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت